nem mi mondjuk
Kedves Whumm!
A megrendelt névjegykártya és céges kártya szuper gyorsan elkészült. Gyönyörűek lettek!
holdtukor    

"különlegeset "rendeleltem...segítettek..végűl csak sikerűlt...(megoldották)..köszönöm mégegyszer tökéletes kivitelezés,szép munka..ajánlom mindenkinek...!
kopi    

Utólag is köszönöm a fotókönyv időben és nagyon jó minőségben történő elkészítését, amely örömet és könnyeket okozott a családnak. Olyannyira, hogy nekem nem is maradt példány, így megrendelek még egyet nálatok. Üdv,Tímea
www.lam.hu    

Gondolom nem rendszeres ami velem történt, de ilyet is tudnak a whumm-nál...Kedden délben rendeltem két eltérő darabszámú és fajtájú szórólapot, ami szerdán délelőtt az asztalomra került! Bárcsak minden ilyen egyszerűen és jól működne... :-) Köszönöm!

Rengeteg dossziét készíttettem a whummal a kész tervek alapján, és teljesen elégedett vagyok. Kár, hogy messze van tőlem az átvétel helye, mert így meg kell várnom a kiszállítást, de így sem vészes.

Régen dolgozom nyomdákkal, és nagyon vegyesek a tapasztalataim. A whummot is kipróbáltam, és azonnal a jó kategóriába került. Szerintem az is az előnyükre válik, hogy az oldalukon meg lehet tervezni az anyagokat.
K. Mariann    

A kisfiam szülinapjára készítettem a dekorációt a whumm oldalán. Szép lett, gyorsan kész lett, jó tartós anyagokra lett nyomtatva. Évekig tudjuk használni. Elégedett vagyok!

Kis vegyesboltom van és örülök, hogy rátaláltam a whumra, mert nagyon egyszerű a plakátokat, hirdetményeket kinyomtatni.
Endre bá    

Nagyon jó lett a névjegykártyám, és a múltkor naptárt is csináltam. Nekem nagyon tetszenek a kész grafikák is.
Parabola24    

Bírlak benneteket, tényleg gyorsak vagytok és én tervezek mindent, pedig csak virágkötő vagyok.
annapanna30    

nem mi mondjuk