fontos és hasznos!

Mit kell tudnod a kedvezményes kuponokról?

A whumm! barátságos árai még szívderítőbbek lesznek a kedvezményes kuponoknak köszönhetően! Itt megtudhatod, milyen kuponfajtákat kínálunk, és hogyan tudod használni őket.

 

Ki használhat nálunk kedvezménykupont?

Kedvezménykuponokat kaphatsz más szolgáltatóktól vagy egyenesen tőlünk. Ezeket akkor is használhatod, ha nem vagy regisztrált látogató, de azért egy kicsit kényelmesebb, ha van már saját fiókod. Ilyenkor ugyanis csak be kell írnod az adataid közé az érvényes kuponod számát, és mi a whumm!-nál számon tartjuk kedvezményedet, majd megrendeléskor kérésed szerint érvényesítjük. Egy vásárlás során egy kupont lehet felhasználni, ha több kuponod is van a Te döntésed, melyiket használod ! Ha a kupon nem kizárólagosan Neked szól, akkor tetszés szerint átadhatod másnak, hogy ő használja fel. Fontos viszont, hogy a kupon hamisítása tilos, az ilyen hamis kuponnal igénybe vett vásárlásért felelőséget nem vállalunk, az ilyen esetben a vásárlást visszautasítjuk. Továbbá a kupon jogosulatlan felhasználására vonatkozóan sem áll módunkban felelősséget vállalni, az adott felhasznált kupont mindenképpen már elhasznált, újra fel nem használható kuponként fogjuk kezelni.

   

Milyen kuponfajták vannak?

(a)    Az egyik szempont az, hogy hányszor használhatod fel a kupont. (a lejárt kupon nem használható fel)

 

Egyszeri kedvezményre jogosító kupon: könnyen kitalálható, hogy az ilyen kupont az érvényességi időn belül egyszer használhatod fel.

 

Többször felhasználható kupon: annyiszor használod fel, ahányszor csak akarod, és amíg az érvényessége le nem jár.

 

(b)    A másik szempont a kedvezmények fajtája.

 

Százalékos kuponok: a megrendeléskor kapott végösszeg egy bizonyos százalékát ajándékba kapod.

 

Fix összegű kuponok: a kuponon szereplő összeget levonjuk a megrendelés végösszegéből. Fontos: a kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis, ha a vásárlás értéke nem éri el a kupon mértékét, akkor az egész kupon elhasználásra kerül.

 

Százalékos kupon, de összegében limitált: ilyenkor az árkedvezmény egy bizonyos összegnél nem lehet több. Például a „20%-os, de maximum 20 000 Ft-os kedvezmény” azt jelenti, hogy 20 000 Ft-nál akkor sem vonhatunk le többet a végösszegből, ha annak 20%-a egyébként ennél nagyobb szám lenne.

 

(c)    Aszerint is különbözhetnek a kuponok, hogy milyen termékre érvényesek.

 

Általános kuponok: ha külön nem jelölik meg azokat a termékeket és/vagy szolgáltatásokat, amelyekre a kupon érvényes, akkor minden megrendelhető termékre érvényes.

 

Termékhez kapcsolódó kuponok: nagyon egyértelműen meg van határozva azon termékek vagy termékcsoportok köre, amelyekre érvényes a kedvezmény.

 

Mindig használd ki a kuponod adta kedvezményt, hogy még jobb áron vásárolhass!