miért a whumm!?

kik vagyunk?

A whumm! több profi nyomda, egy IT-szakértői csoport és egy dinamikus, mindenre elszánt csapat összefogásának eredménye. Fő tulajdonosai: a Pauker, az ofszet nyomtatás tapasztalt motorosa és az OSG Hungary, a nagyméretű nyomtatás regionálisan vezető nyomdája. Szintúgy a tulajdonosi kör nagybecsű tagja a ReComp Zrt., ők az online rendszer technikai stabilitásának garanciája a maguk több mint 14 éves informatikai fejlesztői tapasztalatukkal.

 

De lássuk be, pár nagytudású nyomda és egy erős informatikai háttér még édeskevés lenne a whumm! sikeres működéséhez. Ezért hoztunk össze egy grafikusokból, produkciós szakértőkből, projektvezetőkből és online szakértőkből álló különleges egységet. Lényeges feltétel volt a szakmai zsenialitás, a hihetetlen munkabírás, a mércék magasra emelésének képessége és a humorérzék.

 

Sokan kérdezték, mit jelent a nevünk. Azt kell mondanunk, a ’whumm’ nem jelent semmit. Legalábbis azoknak, akik még nem találkoztak velünk. Reméljük, aki már ismer bennünket, tudja, mit jelent a whumm!: elsősorban persze a nyomdai anyagok megteremtőjét az emberek és a kisvállalkozások számára, de ezen kívül még gyorsaságot, pontosságot, segítőkészséget, kreativitást, előre gondolkodást és emberközpontúságot.