fontos és hasznos!

jogi nyilatkozat

Védjegyekkel kapcsolatos jogok

A whumm.com a whumm! Kft. javára bejegyzett domainnév. E jogvédett név-, illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata az Üzemeltető jogait sérti, melynek elhárításáért- és kárenyhítéséért kész minden szükséges lépést megtenni.

Az oldalon megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a whumm! Kft. előzetes írásbeli engedélyével történhet.

 

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.whumm.com oldalon megjelent információkat az whumm! Kft. birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk - nem csak internetes oldalainkról - származó információk tartalmának részben, vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A whumm.com oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

 

Hivatkozások a www.whumm.com-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a webáruház cikkének címét, vagy - a főoldalunkon való megjelenítéskor látható - bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel, a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: whumm.com ) és link elhelyezése, mely a http://www.whumm.com domainnévre mutat.

Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy ezt a whumm! Kft, vagy maga a whumm! webáruház javasolja az általuk forgalmazott, vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását!

A whumm! Kft. hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a whumm! Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!
A fentiektől eltérni csak a whumm! Kft-vel kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a whumm! Kft. a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

 

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között.