fontos és hasznos!

kérdeztétek, válaszolunk

Hogyan rendelhetek egyszerre több dolgot? Névjegyet és füzetet is szeretnék.

Ez végtelenül egyszerű! Egyszerre több dolog is lehet a virtuális kosaradban, pont úgy, mintha több könyvet rendelnél egy online könyvcégtől. A rendelés során bármikor módosíthatsz a dizájnon, a darabszámon, az eszközökön. Arra azonban ügyelj, hogy ha egyszer már véglegesítetted a megrendelésedet, azt már nem lehet visszacsinálni. Legfeljebb újra végigjárod a folyamatot, és akkor végzed el a szükséges módosításokat. De ebben az esetben is ki kell fizetned az elsőnek véglegesített megrendelésedet, és persze az összes többi utána következőt is.

 

Mit tegyek, ha tetszik valamelyik kép, de mondjuk egy színt megváltoztatnék?

Feltételezzük, hogy kép alatt Te egy látványtervet vagy másképpen dizájnt értesz. Nos, ha megtetszik neked egy alkotásunk, nyugodtan módosíthatod a szürke boxban megjelenő szerkesztő alapján. Megváltoztathatod a szöveget, a betűtípust, a színeket, tologathatod az elemeket... Ha még nem használtál ilyesmit, legjobb, ha végigpróbálgatod, hogyan működik.

 

Olyat vállaltok, hogy külön nekem megterveztek egy nagy reklámplakátot a kirakatomba?

Tervezzük, hogy hamarosan ilyesmit is vállalunk. A céges arculattervezés például nemsokára megrendelhető lesz, de egyéni kérésekre is lesz lehetőség. 

 

Mit tegyek, ha egyszer már megrendeltem valamit nálatok, és újból ki szeretném nyomtattatni?

Ha regisztráltál az első rendelés előtt, könnyű dolgod van. Minden, amit megrendeltél nálunk, előkereshető, frissíthető, áttervezhető és újrarendelhető. Ha regisztrálás nélkül rendeltél, sajnos nem sokat tehetünk. Vagy elmentetted magadnak az anyagot, és újra feltöltöd hozzánk, vagy elölről kell kezdened a munkát. Ezért is szeretnénk arra biztatni, hogy regisztrálj, mielőtt rendelnél tőlünk.

 

Olcsóbb-e, ha többet rendelek?

Igen, az egy darabra eső ár fokozatosan csökken, minél többet rendelsz.

 

Csak akkor fizethetek, ha CIB bankos kártyám van?

Természetesen nem. A fizetési tájékoztatónál részletesen leírjuk, milyen kártyákkal és milyen módon fizethetsz. A CIB Bank emblémája azért szerepel kiemelten a honlapunkon, mert a CIB Bank rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés.

 

Küldhetem másnak a nevére is azt, amit nálatok rendelek meg?

Igen. Ez esetben a legjobb, ha igénybe veszed ID-Check szolgáltatásunkat is, hogy biztos az az ember kapja meg, akinek szánod.

 

Olcsóbban megkapom a csomagot, ha beregisztrálok?

Nem. A regisztrálásnak más előnyei vannak, az árat ez nem érinti. Ugyanakkor lehetnek olyan akciók a jövőben, amelyek kifejezetten regisztrált vásárlóinknak szólnak, úgyhogy a „nem” helyett a tökéletesen helyes kifejezés az lenne, hogy „legtöbbször nem”.
Regisztrálni főként azért érdemes, mert ekkor elmentheted nálunk a terveidet, félig kész munkádat, és később bármikor előveheted őket. Ha feliratkozol hírlevelünkre, az elsők között értesülhetsz a legújabb kedvezményekről, akciókról.

 

Mi az a PayPal?

A PayPal online működő banki rendszer, amellyel nagyon biztonságosan, egyszerűen, gyorsan intézheted az átutalásokat. Íme egy link, amelyen mindent megtudhatsz erről, és ha szeretnél, itt fiókot is nyithatsz magadnak:
alt

A futár csak házhoz hozza ki a csomagot, vagy megadhatom a munkahelyemet is?

Természetesen megadhatod a munkahelyedet is.

 

Mit jelent a nevetek?

Welünk Hihetetlen, Úgy Megy a Munka... Nem, igazából csak vicceltünk! A whumm! fantázianév, amely reményeink szerint azt sugallja, hogy ez valami új, gyorsan és egyszerűen működő szolgáltatás, amely mindenki számára elérhető. Reméljük, ezzel a névvel sikerült mindezt kifejeznünk.

 

Csak papírra nyomtattok?

Nem csak papírra. Vannak eszközök, hogy csak egyet emeljünk ki a sok közül: a dizájnzsák, amely értelemszerűen nem papírból készül.

 

Mit tegyek, ha kiderül, hogy a feltöltött képem felbontása nem megfelelő?

Ez az üzenet akkor jelenik meg, ha a feltöltött kép felbontása az adott mérethez már nem megfelelő. Megteheted, hogy ennek ellenére folytatod a munkát, de számítanod kell arra, hogy a végleges anyagon homályos, pixeles lesz a fotó, esetleg más minőségi hibák jönnek elő. Legjobb, ha egy másik kép mellett döntesz, amelynek a felbontása elég nagy az adott mérethez.

 

Mi történik, ha a futár nem tud visszaadni mondjuk egy húszezresből?

Ezt a problémát nektek kell megoldanotok. Bár a futároknál szokott lenni apró, ha az előző helyen is pont nagy címlettel fizettek, nálad gondban lehet. Legjobb, ha előre készülsz a megfelelő összeggel, vagy a helyszínen kerestek valamilyen megoldást.