fontos és hasznos!

Fizetés és szállítás

Hogyan fizethetsz nálunk?

Négy lehetőséged is van a megrendelt anyagok kifizetésére. Ezek a következők.

 

1. Átutalás

A legtöbb webes áruházban és webes szolgáltatásnál nem kínálják fel neked ezt a lehetőséget, márpedig nem mindenki rendelkezik PayPal fiókkal, vagy olyan bankkártyával, amellyel megoldható lenne a fizetés. Nálunk azonban átutalással is fizethetsz! Fontos, hogy az átutalás választásakor akkor indítjuk el a megrendelt munkát, amikor beérkezik hozzánk a pénz. Ez legalább 1 napot hozzáad az anyagod megérkezési vagy átvételi időpontjához.

 

2. PayPal

Ha van már PayPal fiókod, vedd igénybe! Ha nincs, kattints az alábbi linkre:

alt

Itt gyorsan és egyszerűen létrehozhatsz saját accountot, magyarosan fiókot.

 

3. Bankkártya

A VISA és a MasterCard dombornyomott kártyáival, illetve egyes VISA Electron kártyákkal fizethetsz nálunk. A VISA Electron kártyáknál a kibocsátó banktól függ, engedélyezett-e az internetes használat. Az biztos, hogy a CIB Bank ezen kártyáival fizethetsz, a többi esetben, kérjük, járj utána, hogy használhatod-e kártyádat az interneten.

 

4. Készpénz

Készpénzzel csak utánvét esetén fizethetsz. Ha ezzel kívánsz élni, tudnod kell, hogy a szállítási lehetőségek közül csak a futárszolgálatot vagy a Pick Pack Pontot választhatod. Nálunk, a ’whumm!’-nál csak akkor veheted át az anyagodat, ha a másik 3 fizetési mód egyikével fizettél, készpénzzel sajnos nem.

 

Hogyan kaphatod meg az anyagodat?

Három lehetőséget ajánlunk fel számodra. Mindegyiknek van előnye, mérlegeld, melyikkel jársz a legjobban!

1. Személyes átvétel nálunk, a ’whumm!’-nál

Ha eljössz hozzánk, megspórolod a kiszállítási időt, és még hamarabb kézhez kapod, amit megrendeltél. Amennyiben viszonylag közel laksz, vagy nagyon sürgősen kell az anyag, gyere egyenesen hozzánk!
Ám, mint fentebb már említettük, nálunk készpénzzel nem fizethetsz. Szerencsére három másik lehetőség nyitva áll előtted!

2. Futárszolgálat

A futárszolgálat gyors és kényelmes megoldás. Különösen, ha napközben nem nagyon mozdulsz ki arról a helyről, ahova a rendelést kérted. Ennek azért van jelentősége, mert a futárok nem tudják percre pontosan kiszámítani, mikor érkeznek ki hozzád.

3. Pick Pack Pont

Ha napközben többnyire mozgásban vagy, talán a legjobb megjelölnöd egy Pick Pack Pontot, és elmenni az anyagért. Így nem kell várnod a futárra, hanem akkor mész a megrendelésedért, amikor neked megfelel, persze a megjelölt időpont után. A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio üzletekben találhatók meg, vagyis tömegközlekedési csomópontokon és frekventált bevásárlóhelyeken.