Hogyan fizethetsz nálunk?

Négy lehetőséged is van a megrendelt anyagok kifizetésére. Ezek a következők.

 

1. Átutalás

A legtöbb webes áruházban és webes szolgáltatásnál nem kínálják fel neked ezt a lehetőséget, márpedig nem mindenki rendelkezik PayPal fiókkal, vagy olyan bankkártyával, amellyel megoldható lenne a fizetés. Nálunk azonban átutalással is fizethetsz! Fontos, hogy az átutalás választásakor akkor indítjuk el a megrendelt munkát, amikor beérkezik hozzánk a pénz. Ez legalább 1 napot hozzáad az anyagod megérkezési vagy átvételi időpontjához.

 

2. PayPal

Ha van már PayPal fiókod, vedd igénybe! Ha nincs, kattints az alábbi linkre:

alt

Itt gyorsan és egyszerűen létrehozhatsz saját accountot, magyarosan fiókot.

 

3. Bankkártya

A VISA és a MasterCard dombornyomott kártyáival, illetve egyes VISA Electron kártyákkal fizethetsz nálunk. A VISA Electron kártyáknál a kibocsátó banktól függ, engedélyezett-e az internetes használat. Az biztos, hogy a CIB Bank ezen kártyáival fizethetsz, a többi esetben, kérjük, járj utána, hogy használhatod-e kártyádat az interneten.

 

4. Készpénz

Készpénzzel csak utánvét esetén fizethetsz. Ha ezzel kívánsz élni, tudnod kell, hogy a szállítási lehetőségek közül csak a futárszolgálatot vagy a Pick Pack Pontot választhatod. Nálunk, a ’whumm!’-nál csak akkor veheted át az anyagodat, ha a másik 3 fizetési mód egyikével fizettél, készpénzzel sajnos nem.